Szakértelem &

Pénzügyi Praxis

Több évtizedes szakmai tapasztalat, amit egyszerre, egy időben és egy helyen érhetsz el. Használd ki ezt az előnyt a saját vagyonépítésedben!

w

360 fokos pénzügyi terv

w

Elérhető állami támogatások

w

Teljeskörű hitelügyintézés

w

Vagyonépítési stratégiák

A csapat

Pénzügyi Praxis azzal a céllal alakult, hogy a fejenkénti évtizedes szakmai múltunk, tapasztalatunk és tudásunk egy helyen, egy csapatként egymást segítve még professzionálisabb szinten szolgálja ügyfeleink pénzügyi igényeinek kielégítését.

Magyarországon megannyi termék, megoldási lehetőségek, hiteltípusok – illetve ehhez tartozó támogatások – vannak, hogy egy nem a szakmában napi szinten dolgozó embernek szinte lehetetlen (vagy nagyon időigényes) ezek között eligazodni, nem beszélve azokról a kedvezményekről, amelyeket „utcáról besétálva” nem tudnak igénybe venni.

Küldetésünk, hogy segítsük a magyar lakosságot eligazodni – és személyre szabott, teljeskörű tájékoztatást adni – a pénzügyi kérdéseiben, legyen szó otthonteremtésről, megtakarításokról vagy egy komplex pénzügyi tervezésről. Fontosnak tartjuk az őszinte, tiszta kommunikációt hétköznapi nyelvezettel, amelyből az „apró betűs” részek sem maradhatnak ki!

Marci

Váradi Marcell vagyok, a Pénzügyi Praxis alapítója. Az elmúlt 12 évben a csapatommal több ezer hálás ügyfélre tettünk szert, akiket a mai napig segítünk a felmerülő pénzügyi kérdéseikben. Az otthonteremtés szakértőjeként célom és feladatom, hogy az ügyfeleim ne csak „felvegyék a hitelt a bankból”, hanem az ehhez fellelhető összes állami támogatást és adókedvzeményt maximálisan kihasználva forintra pontosan tudják, hogy mennyit kell visszafizetniük. Csapatommal – jómagamat is beleértve – közel 10 Mrd Ft hitel közvetítése után állíthatom, hogy nem csak beszélünk, hanem értünk is a lakásfinanszírozáshoz, de „messziről jött ember, azt mond, amit akar”, szóval bátran keress minket és tapasztald meg Te is, mint előtted már oly sokan.

Tibor

Kövi Tibor vagyok, független vagyoni tanácsadással foglalkozom. 11 éves segítek ügfeleimnek eligazodni a pénzpiac útvesztőiben, megvalósítani pénzügyi terveiket. 11 év alatt több, mint 500 ügyfél választott engem és bízott meg bennem és a mai napig kikérik a véleményem bármilyen döntés hoznának. 2 éve hitelspecialistaként is dolgozom, melynek köszönhetően az elmúlt évben 150 ügyfelemnek sikerült a lakáscélját megvalósítani, ez 2 milliárd hitel folyósítását jelentette. Főbb kompentenciám, hogy a rengeteg közvetített hitel következtében partner pénzintézeteinkkel sikerült olyan kiemelt kapcsolatot, együttműködést kialakítanom, melynek következtében ügyfeleink a kiemelt bánásmódon túl olyan egyedi kedvezményeket kaphatnak, melyeket “utcáról betérő ügyfélként” nem érhetnének el. Célom, hogy minden ügyfél a megfelelő és személyre szabott megoldásokat és tájékoztatást kapja, ami a számára a legmegfelelőbb.

milliárd forint közvetített lakáshitel

év együttes szakmai tapasztalat

óta a szakmában

elégedett ügyfél

Működik! Mert teszünk azért, hogy működjön

Végig melletted, mindig a te érdekedben

Ha valóban jó döntést szeretnél hozni a pénzügyeiddel kapcsolatban, akkor találnod kell egy számodra 100%-ban megbízható és hiteles pénzügyi szakembert, aki mindig őszinte lesz veled.

A te feladatod elhatározni magadat egy jövőbeni cél mellett és felsorakoztatni hozzá a lehetőségeidet, amikkel jelenleg rendelkezel. A mi feladatunk ennek a célnak a stratégiai tervezése és bemutatása.

Profi és teljes mértékben
független tanácsadás

Személyi kölcsön

Segítek az ügyintézésben és a legjobb ajánlat megtalálásában.

Lakáshitel

Egyedi ajánlatok, teljeskörű ügyintézés, szakmai tapasztalattal.

CSOK & ÁFA

Mindig a legfrissebb jogszabályok ismeretében segítek.

Lakásbiztosítás

Online szerződéskötési lehetőség kiemelt partneri kedvezménnyel.

Nyugdíjmegtakarítás

Készüljünk fel közösen a gondtalan nyugdíjasévekre megtakarítással.

Személyi biztosítások

A gondosan kiválasztott biztosítással többlet szolgáltatást kapunk.

Miért válaszd a Pénzügyi Praxist?

jól működő rendszer

Megmutatjuk neked a bevált rendszerünk és nem rajtad tesztelgetünk. Megoldásaink vannak és nem tippjeink.

korrekt tanácsadók

Tanácsadóink mind szakmailag, mind erkölcsileg a legmagasabb szintet képviselik.

legjobb kedvezmények

A tanácsadás során az elérhető legjobb kedvezményeket szerezzük meg neked.

ingyenes tanácsadások

Szerintünk az igazságos az, ha az ügyfél helyett a választott pénzintézet fizet meg minket.

Őszinte vélemények ügyfeleinktől

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 10 évben több ezer elégedett ügyfelünknek tudtunk érdemben segíteni és hozzásegíteni a céljaikhoz!

orem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Gipsz Jakab I Budaörs

orem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Gipsz Jakab I Budaörs

orem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Gipsz Jakab I Budaörs