Gyorsak vagyunk

 Felgyorsult ingatlanpiaci helyzet miatt gyorsan kell cselekedni, különben könnyen elviszik az ember orra elől a kiszemelt ingatlant. Ahhoz, hogy a foglalót minél előbb, magabiztosan le tudják tenni ügyfeleink, fontos a gyors információ áramlása, amelyhez szakmai támogatásunkat adjuk – csökkentve a kockázatokat – ezáltal versenyelőnyt biztosítva.

Szakértelmünk fontossága!

Évről évre bővül és változik a CSALÁDTÁMOGATÁSI rendszer, amelyek esetében rengeteg feltételnek kell teljesülnie. Ezek értelmezéséhez adjuk a szakértelmünket személyre szabottan összehasonlítva a különböző termékeket, mindezt konyhanyelven megfogalmazva.

Objektív tájékoztatást adunk

Függetlenek vagyunk. Nem hiteltanácsadást nyújtunk, hanem globális pénzügyi elemzést készítünk. 9 legnagyobb kereskedelmi bankkal működünk partnerségben együtt. Éppen ezért NINCS is banki preferenciánk, DE ismerjük a bankok erősségeit és gyengeségeit. Előzetesen felmérjük ügyfeleink pontos igényeit és célirányosan időt, energiát spórolva hozzuk házhoz a személyre szabott megoldásokat.

Teljes körű ügyfélkiszolgálást biztosítunk

Nem csupán házhoz hozzuk személyre szabva a legjobb megoldásokat, hanem az adminisztrációs terhet is átvállaljuk. Összeszedjük egy tájékoztatóban – ügyletszinten – a beszerzendő dokumentumokat, kitöltjük a kölcsön- és támogatási kérelmeket és eljuttatjuk a bankfiókba úgy, hogy az ügyfeleinknek mindössze egy alkalommal kell befáradnia a szerződéskötésre. A hitelkérelmeket a befogadástól a folyósításig nyomon követjük, tehát nem szükséges ügyfeleinknek a kapcsolattartóval folyamatosan egyeztetnie sem.

COVID helyzet

A pandémia sok minden más mellett szigorúbb ügyfélminősítési protokollt is hozott magával. Bankonként eltérő módon kerültek munkaviszonyok, munkahelyek (TEÁOR számok) különböző besorolásba, amely által még inkább kiszolgáltatottá váltak az ügyfelek a Bankok hitelezési moráljának. Ebben a különös élethelyzetben még fontosabbá vált a munkánk, hogy ügyfeleinknek mielőbb megtaláljuk a számára leginkább preferált bankot. Mindezt otthonából, kényelmesen intézheti a személyes közreműködésünkkel.

Kölcsönhöz kapcsolódó termékek

  • Lakásbiztosítás (legjobb ár/érték arány a kiemelt partneri kedvezményeknek köszönhetően)
  • Folyószámla (több bank kínál „0 Ft-os” bankszámlát, amellyel tízezreket spórolhatunk évente)
  • Életbiztosítás (hitel mellé mindenkinek ajánlott, de felelősségteljes családfőknek kötelező a család anyagi biztonságát megteremteni)
  • Pénztári termék (kevesen tudják, de évente 1-2 havi törlesztőt is megspórolhatunk, ugyanis pénztáron keresztül igényelhető a hitelre adókedvezmény)

Kiemelt ügyfélkiszolgálás:

A hitelkérelmek – a partnerségi kapcsolatunknak köszönhetően – gyorsított ügyintézési folyamaton mennek keresztül. A bankok folyamatos tájékoztatást adnak az ügylet aktuális állapotáról, ennek köszönhetően az ügyfeleink is folyamatosan informálva vannak. A hitelszerződés partnercentrumokban sorban állás nélkül időpontra érkezve köttetik meg.

Egyedi kedvezmények

  • Évtizedes tapasztalatunknak és teljesítményünknek köszönhetően egyedi árazást tudunk biztosítani ügyfeleinknek, amely által kedvezőbb hitelhez jutnak, mint az utcáról besétálva. Figyelembe vesszük az induló költségeket és az előtörlesztési díjakat hogy hol tudunk ezen is spórolni.

Szervizszolgáltatás:

Az ügyfeleink kezét a hitelkérelmük pozitív elbírálása és a hitel folyósítása után sem engedjük el. Folyamatosan tájékoztatjuk az őket (hitelüket) esetlegesen érintő változásokról (lásd pl.: Moratórium). A piac és ezáltal kamatkörnyezet is állandóan változik. Ezért sok ügyfelünknek váltottuk ki a már meglévő hitelüket kedvezőbbre (alacsonyabb kamat és/vagy kamatperiódus hosszabbítás), de természetesen bármilyen más pénzügyi kérdés esetén is állunk rendelkezésre.

Hitel kapcsolat – Pénzügyi Praxis (penzugyipraxis.hu)